DA CAPO

DA CAPO Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 388 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Da Capo. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2022 om 7:22 Lekker eten, grote portie, verzorgende presentatie van het eten en gloeiend heet bezorgd! Een absolute aanrader!
22 jun 2022 om 10:42 eten was lauw.
22 jun 2022 om 9:10 Pizza was koud en de bezoeker was de drinken vergeten en ik heb gezegd dat de pizza koud was en de bezoeker zei ja naar stadshagen bezoeren we altijd koud ja was de eerste en de laatste keer
21 jun 2022 om 18:29 Eten was lauw
19 jun 2022 om 19:53 Wat mij betreft de beste pizza's van Zwolle. Bij het bezorgen zijn de pizza's erg warm en een lekkere dunne bodem, die ook nog krokant is.
8 jun 2022 om 23:51 Pasta niet lekker
8 jun 2022 om 21:56 Ik vond het een hele goefe, heerlijke pizza. De bezorger was zo snel met het uit handen geven van de pizza, dat het mij verstilde en ik geen fooi heb gegeven. Volgende keer dan maar. Complimenten
7 jun 2022 om 19:59 Het eten was goed en warm
7 jun 2022 om 14:16 Ik werd gebeld door hun dat ze eraan kwamen .Daarna niks meer vernomen! Bedrijf weigert ook om geld terug te betalen want hun zeggen dat ze wel hun best gedaan en ze hebben gewoon de bestelling voor de deur neergelegd dus is afgeleverd! Hele slechte
6 jun 2022 om 8:24 All perfect !
6 jun 2022 om 6:08 Duurt blijkbaar 1 uur voor frietjes die nog koud aankomen ook nog
6 jun 2022 om 3:35 Ik heb mij bestelling eens niet gekregen